9 Şubat 2014 Pazar

Transparency

Son yıllarda moda transparan ve şeffaflığın etkisi altında. Sadece elbiseler ya da gömleklerde değil, bu sezon transparan modası çanta, ayakkabı ve aksesuarlarda da sıkça karşımıza çıkıyor. Eskiden genellikle gece kıyafetlerinde kullanılan transparanı, günlük hayata taşımak ise oldukça iddialı. Sonuç sonsuz çekicilik ve cüretkar bir görünüş.


Biz kızların asla vazgeçemediği aksesuarlar çantalardır. Her sezon güncellenen çanta modası son 2 yıldır şeffaf çantaları önemli bir yere koyuyor. Transparan/şeffaf çantalar hakkında ayrı bir post bile yapılabilir, değişik model ve renklerde yüzlerce seçeneği var. Hem çok tatlı hem de çok kullanışlılar, inanılmaz trendy görünüşleri bir yana renksiz olmaları, her kıyafete uyan bir hayat kurtarıcı işlevi görmelerini sağlıyor. Genellikle PVC'den yapılan bu dayanıklı çantalar adeta karlı sokaklara, plaj esintisi getiriyorlar. 










Şeffaflık, çantalardan sonra ayakkabılar, takılar, gözlükler ve yağmurlu havaların kurtarıcısı şemsiyelerde görülüyor. Son yıllarda birçok ikonikleşmiş marka, sevilen ayakkabı modellerinin transparan versiyonlarını da üretmeye başladı. Özellikle şeffaf yüksek topuklar ve transparan bantlar kalıcı olmaya aday. 








Kıyafetlerde 'yine, yeni ,yeniden transparan' diyebiliriz. Bu sezon neredeyse bütün tasarımcılar şeffaflığı kullandılar. Transparan aslında dikkat çekmeyi sevenlerin seçimidir ama o kadar iddialı değilim diyenler için de birçok masum seçenek var. Nasıl kullanabilirim diyorsanız, ünlü tasarımcılardan ve sokak modasından yardım almanızda yarar var. Bize göre klasik ince gömlekler, dantel detaylı üstler, fermuarlı sportif ceketler ve şeffaf eklentili etekler en garanti seçenekler. 
  













Transparan sadece sokak modasının ya da podyumların değil ünlülerin ve popüler bloggerların da vazgeçilmezi. Hem günlük hayatlarında tercih ettikleri şeffaf ayakkabılar,çantalar ve kıyafetlerden hem de kırmızı halıda boy gösterdikleri eşsiz elbiselerden siz de ilham alın!










Şeffaflığı sadece kıyafetlerde değil evlerimizde de çok sevdik! Şeffaf masa ve sandalyeler, kutu ve sandıklar evlerimize modern ve taze bir hava katıyorlar. Ama kıyafetlerde olduğu gibi evde de şeffafı kullanmak biraz cesaret gerektiriyor, özellikle de konu şeffaf dolaplar ve kutularsa. Transparan objeler için sanırım biraz daha düzenli ve toplu olmak zorundayız :)








Sevgiler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder