5 Şubat 2014 Çarşamba

Colourful Sneakers


İşte ve okulda şık olmaya her ne kadar özen de göstersek, özellikle ayakkabıda her zaman rahatlığı arıyoruz . Konu şıklıksa çoğumuz topuklu ayakkabılardan vazgeçemeyiz; ama spor ayakkabılarla şık olunmaz demek de bir o kadar yanlış! 

Spor ayakkabı tasarımcılarının sınırları zorladığı modellerle kombinimize renk katmak ve özellikle pazar günlerinin spor şıklığını her zaman yakalamak mümkün. Artık spor ayakkabı aşkı spor salonlarıyla sınırlı değil, street style parçalarımızla rahatça kombinleyebileceğimiz spor ayakkabılar, pastel ve neon renkleriyle hem şimdiden baharı karşılıyor hem de sıradan bir görüntüden çıkmamızı sağlıyor!





Özellikle neon renklere ve leopar desenlere bürünmüş sneakerları koyu renk kombinlerinizle kullandığınızda tarzınıza dinamik ve cesur bir hava katacaktır. Son zamanlarda sokak stillerinde yüksek dozda rastladığımız renkli spor ayakkabıları deri parçalarla kombinlemek de favorilerimiz arasında :)







Günlük koşusturmacalarda, iş kıyafetlerinin ciddiyetine rahatlık ve eğlence getiren bu trend, günümüzün şehirli kadını tarafından doğal olarak çok sevildi! Spor ayakkabılarınızı giymek için sabırsızlıkla hafta sonunu beklemenize artık gerek kalmadı. Eskiden ceket ve payetli etek diyince ilk akla gelen topukluların pabucunu dama atan bu spor ayakkabılar hayal gücümüzün siluetlerdeki renkli birer yansıması :)  




 Neonun çocuksu tavrını ve dikkat çekiciliğini inkar edemeyiz, fakat prenses stiller hala soft tonları tercih ediyor. Spring 2014 Chanel Couture defilesindeki Karl Lagerfeld tasarımı ayakkabılar da bize soft tonların uyumunu ve topuklu ayakkabılara her zaman ihtiyaç duymadığımızı bir kez daha kanıtladı. 

                       





Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder