15 Şubat 2014 Cumartesi

Expressive Tops

Geçtiğimiz hafta havalar ısınınca yazdan kalan bir trend'e yer vermek istedik hemen. Logolu, sloganlı, resimli, karikatürlü baskılarıyla T-shirt ve sweatshirtler. Yazın etek ve şortlarla kullandığımız bu üstleri, şimdi mont ve hırkalarımızın içinde deri ve kot pantolonlarla, taytlarla ya da her tarz midi eteklerle kombinlemek çok moda! Geniş bir fiyat aralığına sahip bu üstler, son yıllarda özellikle marka logoları ve onların dalga geçilen versiyonlarıyla her yerde. Bu konuda daha yaratıcı olmak için her stili kucaklayan sokak modasından mutlaka ilham alın.








Yazılı/baskılı t-shirtler yaz ve baharda çok giyildi, çok sevildi. Boğaziçi kampüsünde de durum farklı değildi. Bu tshirtlerden kışın ve ileriki dönemde de vazgeçmiyoruz ve dolabımızın kolay ulaşılır kısmınlarında tutmaya devam ediyoruz çünkü bu trend önümüzdeki sezonda da devam edecek gibi görünüyor. Kullanırken tek bir ayrıntıya dikkat etmenizi öneririz, artık herkeste görebileceğiniz bu üstlerde coolluk farklı olanı bulmakla sağlanıyor. Tekrara düşmemek, yeni sloganlar ve logolar keşfetmek hem eğlenceli hem de dikkat çekici olacak. Hatta logo ve görseli kendiniz bile tasarlayabilirsiniz, bunun için güzelce bir Do It Yourself araştırması yapmaya şimdiden başlayın deriz.:)













Gelelim bu üstlerin kış ve sonbahar aylarındaki kullanımına.. Hava nedense hala çok soğumayamadı gibi bu kış ,sebep bu mu bilmiyorum ama eskiden kışın giymediğimiz bir çok parça trendler arasında. Crop toplar, uçuşan kumaşlar, şeffaf çantalar, açık stilettolar ve daha niceleri... Eğer yazılı bir üst kullanacaksanız bu havalarda t-shirt değil de sweatshirt seçmenizde yarar var. Son iki sezondur inanılmaz şık sweatshirtler üretiliyor ve yazılı/ baskılı versiyonlar da şuan bunlar arasında bir numara.
















Çeşit çok olunca bu postta görselleri de arttırdık ama farkettiyseniz siyah, beyaz ve gri bu trendde ağırlığını hissettiriyor. En çok bulunan renkler olmaları bir tarafa, renkli parçalara en kolay uyum sağlayan ve en trendy görünüme ulaştıran üçlü de onlar. Yani özellikle kışın renk konusunda fazla açılmaya gerek yok diyebiliriz.












Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder