6 Şubat 2014 Perşembe

Gold

Bu sezona altın renkli sezon diyebiliriz, geçen sezonun soğuk gümüş metali bu sezon yerini enerjik doreye, diğer bir deyişle 'gold'a bırakıyor. Altın rengi eskiden abartılı aksesuarların, süslü kıyafetlerin ya da gece kombinlerinin rengiydi ama bu sezon da geçen sezon gibi günlük tercihlerimiz altının ışıltısıyla göz alıcak. Bu sezon modern tasarımlarda ve minimal aksesuarlarda yer bulan altının, altın çağı başlıyor diyebiliriz.

Altın rengini en çok kullandığımız ürün grubu öncelikli olarak aksesuarlar. Payet elbiseler, metalik pantolonlar, altın ceketlerden önce kendimizi garantiye alarak altını doğru kullanmayı aksesuarlarla öğrenebiliriz. Altın tonlarında bir stiletto, parlak bir sneakers, metal bir kemer, karışık altın takılar ya da altın yansımalı bir portföy işimizi görebilir.










Altın rengi ufak bir dokunuşta bile bütün havanızı değiştirebilecek güce sahip. Bir de bu rengi bütün kıyafetinizde düşünün, etkisi göz alıcı olacaktır. Trend bu kadar iddialı olunca doğru uygulamak da oldukça önemli. Öncelikle şuna karar vermelisiniz, siz modern mi yoksa şaşaalı mı görünmek istiyorsunuz. İki farklı tarzı birbirine karıştırmamak, herşeyi yerinde kullanmak altın kural diyebiliriz.








Dorenin materyal seçeneği çok fazla ama payet, deri, tafta ve metal bu sezon en çok göreceklerimiz. Barok dore işlemeleri, gösterişli payetleri, modern derileri ve büyük zımbaları biz de ünlü tasarımcılar gibi çok sevdik. Biraz cesaretle gece altınını gündüze uyarlarsak herşey mükemmel olacak. Özellikle payetli etekler ve brokar pantolonlar gündüz kombinlerinize girmeli artık.:)





  
Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder