13 Temmuz 2014 Pazar

Boğazici Balosunun Yıldızları !

   
          Sene basından itibaren son sınıflarımızın heyecanla ne giyeceklerini düsünmeye basladıkları yılın en beklenen, en heyecanlı zamanı geldi cattı! Bizim de Boun'da Ne Moda ekibi olarak hazırladığımız yazıların arasında en cok ilgi gören postumuz gecen seneden de anladığımız üzere balo postu oluyor :) Bu sene de  balodan hemen sonra büyük bir dikkatle sosyal medyada konulan fotoğraflardan en beğendiklerimizi siziicin derledik. Kırmızı ve nar ciceği tonlarının yine ağırlıkta olduğu Boğazici balosunda balık elbiseler hüküm sürüyordu. Birbirinden farklı detaylarla büyüleyici görüntülerin yer aldığı balodaki kıyafetlerden en beğendiklerimize simdi hemen bir göz atalım:) Ilham vermesi dileğiyle...

Posta en beğendiklerimizden biri olan Destine ile baslamak istedik. Rengiyle prenses havası katan Destine'nin elbisesinin göğüs bölümünde kullanılan capraz bant detayları elbıseye cok modern bir hava katıyor. Dekolte ise tam yerinde ve yeteri kadar kullanılmıs. Balo elbiselerinde en cok dikkat edilmesi gereken detaylardan biri elbisedeki dekoltelerin abartıya kacmaması ve göz yormamasıdır ve Destine'nin elbisesi abartısız sıklığın en güzel örneği diyebiliriz:) 


 Destine Bayramoğlu

 Gecenin bir diğer güzeli Begüm! Üstüne cok güzel oturan elbisesinin yaka ve kuyruk bölümlerindeki dantel detaylar gercekten cok hos ve romantik bir hava katıyor. Böyle kırmızı ve nar ciceği gibiddialı renkteki elbiselerde aksesuar olarak yanınıza aldığınız cantalarınızın rengi kesinlikle Begüm'ün tercih etti gibi soft tonlarda olmalı!
Begüm Ağca

Iste bu sezonun en trendy parcası crop toplar! Crop topları balolarda kullanmak bir hayliddialı bir secimdir. Günlük hayatta severek kullandığımız bu parcaları balolarda kullanırken cok dikkatli olmamız gerekiyor. Cünkü cok beğensek dahi crop toplar her fiziğe gitmez, belinizin cok ince olması gerekir. Biz Ecem'e fizinin güzellini ön plana cıkaran bu secimi cok yakıstırdık! 
Ecem Kaygusuz

Esranur'un secimi benim de favori renklerimden biri olan bebe mavisi tonları, balolarda daha sık görmek istedimiz bir renk tonu! Cok soft ve asil bir ısıltı katan bu renk doğru bir modelle bulustuğu zaman ortaya büyüleyici bir görüntü cıkıyor. Bu tonlar abartıyı kaldırmaz, cafcaflı kabarık modelleri sevmez. Bebe mavisine daha zarif modeller, balık elbiseler, tüller, danteller ve islemeler yakısır. Biz Esranur'a bu görünümü cok yakıstırdık:)
Esranur Eyüboğlu

Tek kelimeyle mükemmel! Elbisenin rengiyle ten renginin uyumu, fizine uygunluğu, göğüs kısmının kesimleri ve zarif bel dekoltesi! Melis'in görünümü cok farklı yoruma acık degil bizce gecenin ısıldayanları arasında:)
Melis Kızıldağ

Nesli'nin bastan sona dantel islemelerden olusan elbisesi en cok rengiyle dikkat cekiyor. Esmerlerin özellikle balolarda daha cok kullanması gereken renk sarı Nesli'nin koyu tenini de ön plana cıkarmıs. Biz cok beğendik :)
Nesli Argit

 Siyahın asaleti! Balolardaki bircok farklı renk ve modelin arasında aslında siyah ve derin yırtmac dekoltesine sahip elbiseler en sofistike ve asil esintileri getirendir! Cıragan'ın büyülü atmosferinde siyahlar asaleti sembolize eder. Cicek de zarif taslı aksesuarları, aynı taslarla isli topukluları ve derin yırtmaclı elbisesiyle oldukca cekici bir görünümü yakalamıs:)

Cicek Karagöz

 Melis o kadar zarif gözüküyor ki gözlerimizi almak mümkün değil! Bircok ünlü ismin dahi bu görünüme ulasmakta zorlandığı davetlere karsın Melis balonun bizim icin yıldızları arasındaydı! Göğüs bölümündekip detayları ve fizini kusursuz bir sekilde ortaya cıkaran sade ve aynı zamanda gösterisli elbisesiyle gecenin favorileri arasında! Aynı zamanda bu elbiseye yakısır sekilde eslik eden minimal siyah clutchı ise cok yerinde bir secim!

Melis Kayalar

Kırmızının ihtisamı! Selin göğüs ve belindeki tül dekoltelere sahip bu iddialı renkteki elbisesini cok güzel tasıyor. Yandan dalgalar halinde bıraktığı sacları ise cok duru bir güzellik katmıs. Böyle iddialı ve dekolteli elbiselerde yırtmac detayının olmaması cok yerinde bir karar :)
Selin Bayraktaroğlu

 Balodaki en sıklardan bir diğeri de Tuğce! Kesinlikle kusursuz görünüyor! Elbisenin iddialı renginin yanı sıra omuz ve kuyruk bölümündeki tülden fırfırlar elbiseye cok hareketli bir hava katıyor. Saclarında da aynı havayı yakalayan Tuğce gecenin yıldızlarından!


Tuğce Düzener

Iste görmek istedimiz görünüm! Postumuzu Ceren ile kapatmak istedik. Balolarda neredeyse kimsenin elbiselerden vazgecip kullanmaya cesaret edemeyeceği pantolon ve crop top trendini bu sıralar yurtdısında bircok model ve oyuncu film festivallerinde ve davetlerde kullanmaya basladı. Eğer güzel bir fiziniz varsa marjinal, iddialı ve seksi bir görünüm elde etmenin en modern yorumu bu görünümler! Özellikle Ceren'in karın bölümünde kullandığı zincir aksesuar mükemmel bir secim!
Ceren Karacasu

Güzel mezunlarımıza cok basarılı bir hayat dileriz! 
Sevgiler!

2 yorum:

  1. Süper bir post !! Elbise markalarını da paylaşma imkanınız olabilir mi acaba ?

    YanıtlaSil
  2. Malatya Haber Sitesi Olarak Sizi Takip  Ediyorum Başarılarınızı Diliyorum İyi Bloglamalar :)  

    YanıtlaSil