2 Mayıs 2013 Perşembe

Veee Erkek Modası ! (vol 1)

Okulumuzda şık giyinen kızları çoktan takibe almıştık. Baharın gelişiyle renklenen güney kampüste, sizlerden gelen istek üzerine okulumuzun şık erkeklerini de objektiflerimize taşıdık. Güzel haber, giyimine özen gösteren erkekler sandığımızdan da çoktu. Hatta bu yüzden erkek modası postunu ikiye ayırmak zorunda kaldık. Boğaziçili erkeklerde renkli pantolonlar ve şortlar, eğlenceli t-shirtler , polo yaka ile farklılaşan kombinler ve farklı farklı güneş gözlükleri dikkatimizi çekenler oldu. Şimdi çok merak edilen erkek postumuzunun ilk parçasına göz atalım :)


Sıcak havanın etkisiyle şortlara merhaba demeye başladık. Şortlarla kullanılan polo yaka T-shirtler smart casual şıklığı yakalamış adeta. Bu ikiliyi loafer tarzı dediğimiz ayakkabılarla kombinleyenlerin çoğunlukta olduğunu görüyoruz. Aksesuar seçeneği bol olmayan erkeklerin kombinlerini boş bırakmamak için saatlerden vazgeçmedikleri ise ortada.

 Baransel Soysal ( T-shirt: Brooksfield, Şort: Tween, Ayakkabı: Sebago, Saat: Tag Heuer )


Tolga Özdoğan ( T-shirt: Massimo Dutti, Şort: Gap, Ayakkabı: Manila, Gözlük: Tods )

Hazar Dölarslan ( Tshirt: Armani, Şort: Lacoste, Ayakkabı: Frau, Gözlük: Rayban, Saat: Emporio Armani )

Çağlar Güler ( T-Shirt: Fred Perry, Şort: Gap, Ayakkabı: TBS, Gözlük: Hugo Boss, Saat: Armani )


Renk renk şortlar ve baskılı T-shirtler bu yılın ilkbahar-yaz trendlerinden. Siz de kombinlerinizi tropik ve tribal desenli, kurukafa motifli, çizgili ya da yazlık sezonun temsilcisi marine tarzı t-shirtlerle eğlenceli hale getirebilirsiniz. Rahatlıktan vazgeçemeyen erkekler için Toms, Superga ve Converse gibi kumaş spor ayakkabılar ise her zaman kullanışlı ve havalı.

Can Güven ( Tshirt: Massimo Dutti, Şort: Zara, Ayakkabı: Toms, Gözlük: Rayban)

Yavuz Emre Kamiş ( Tshirt: Quiksilver, Şort: Zara, Ayakkabı: Timberland )

Ege Çalışkan ( T-shirt: TopMan, Şort: Zara, Ayakkabı: Superga, Gözlük: Rayban )

Cem Okucu ( T-shirt: Jack&Jones, Şort: Zara, Ayakkabı: Converse )


 Bu geçiş döneminde pantolonu tercih eden erkekler ise üst giyimde seçimlerini kısa kollulardan yana kullanmışlar. Renkli pantolonlar trendi yakalamak isteyen erkekler için sıkça tercih edilenler arasında. Güneşin artık daha fazla gözümüzü aldığı bu aylarda çeşit çeşit modellerde ve farklı renklerde seçilen güneş gözlükleri erkeklerin favori aksesuarı. Bu sezon özellikle wayfarer ve aviator modelleri tercih eden erkekler, renk olarak  da gelenekseli yani kahverengi ve siyahı seçiyor. 

Anıl Kaya ( T-shirt: Fred Perry, Pantolon: Reply, Ayakkabı: Tommy Hilfiger, Gözlük: Tom Ford )

Serdar Aydın ( T-shirt: Asos, Pantolon: Network, Ayakkabı: Divarese, Gözlük: Tommy Hilfiger )

Çanta kullanmak sadece kızlara özgü değil, bir çok marka erkeklere de hitap eden oldukça trendy çantalar üretiyor. Erkekler genellikle bunu aksesuar olarak görmeseler de, kitapları elde taşınamayacak kadar çok olduğunda çanta kullanıyorlar ve genellikle çapraz asılan postacı çantaları ya da öğrenci klasiği sırt çantalarını tercih ediyorlar. Özellikle deri sırt çantalarını ve güncel desenlerle renklendirilmiş çantaları sizde daha çok görmek istediğimizi de belirtelim :)

 Canberk Turan ( T-shirt: Gant, Pantolon: Zara, Ayakkabı: Vans, Gözlük: Rayban )

 Emre Gören ( T-shirt: Lacoste, Pantolon: Little Big, Ayakkabı: Desa, Çanta: Adidas )

Uğur Büyüktaş ( T-shirt: Pull&Bear, Pantolon: Pull&Bear, Ayakkabı: Beverly Hills Polo, Çanta: Hummel,  Gözlük: Rayban )

                      Gelecek postumuza kadar kendinize iyi bakın ;)

1 yorum: