25 Nisan 2013 Perşembe

Magic Break 2 !


       Şunu söyleyebiliriz ki Magic'in gecelerine karşı, havuz başındaki mayokinilerin, bikini ve mayoların şıklığı çok daha göz alıcıydı! Rengarenk gözlükler, hasır şapkalar, fosforlu bikiniler, bileklik, kolyeler, pareolar, püsküller, mini kot şortlar ve parti kıyafetlerinin şıklığını aratmayan mayokiniler ... Podyuma çıkan modellere taş çıkartacak kızlarımızı gördük, ne yalan söyleyelim :)

     Bu sezon fosforlu turuncu ve sarıların yanında, kumsalda gösterişli kolyeleri de çekinmeden kullanabilirsiniz. Takıp takıştırmada sınır tanımayan bu sezonun karakteri havuz başına da taşınmış durumda. Cıvıl cıvıl siluetlerin ışıltısı güneş, kum ve denizle ahenk içinde hareket ediyor. Buna ayak uydurmak da sizin elinizde. Buna karşın sezonun gözde ikilisi siyah ve beyaz ise havuz başında da sağlam duruşunu koruyor. Magic'te çokça çizgili bikiniler, tüller ve siyah ve beyazdan oluşan ince detaylara sahip mayokinilere rastladık. Fakat sahilde siyah ve beyazı kullanmanın şartı onu sadeliğine terk etmemek! Kullanacağınız bir hasır şapka veya renkli bir gözlük onu yalnız bırakmyacaktır. Buna ek olarak kullanacağınız cıvıltılı bileklikler de abartısız bir uyum sağlayacaktır, bizden söylemesi :)

    Haydi gelin şimdi Magic Break havuz başı güzellerine bir göz atalım :)

Bizim gözdemizle başlamak istiyoruz ! Mayokini biraz nazlıdır. Güzel fizik ister, abartı olursa çirkin durur, kalite biraz şarttır onun için. Fakat Polen o kadar güzel taşımış ki hayran kaldık!


Boun'da Ne Moda yazarı olarak ben de Magic'te iki gün tercihimi mayokinilerden yana kullandım. Sarı rengin cıvıltısına ortadan geçen sedefli zincir farklı bir hava katıyor bu mayokiniye. Bağlamalı bluzleri de sık sık havuz kenarında kullanmanızı tavsiye ederim :)


Koç Üniversitesi şıklığı her daim kendini belli ediyor. Kavuniçi rengindeki tülleri sarıp sarmalamak tropik bu arka planda çok yakışmış :)


Siyahla leoparın leziz uyumu ! Modası hiçbir zaman geçmeyecek leopar seksapalitesini kullanmayı iyi bilen Ezgi'ye bayıldık :)


Hasır şapka alıyorsanız siyahı tercih ederek marjinallik sağlayabilirsiniz. Baştan aşağı siyah giyinmekte ısrarcıysanız da Öykü'nün yaptığı gibi renkli renkli bilekliklerinizi çokça takmayı unutmayın!


Blogumuzun yazarı olarak ben de havuz başında bir günümü siyahlardan yana kullandım :) Siyahlar içindeyseniz delikli bir bluz farklı bir hava katacaktır. Bunun yanı sıra farklı aksesuar arayışlarında halhal en sevdiğimdir! Tavsiye edilir :)


Bikini tercihlerinizi alt ve üstünü farklı renklerde seçerek kullanın. Çok daha farklı bir hava katıyor :)


Önceki postlarımızda da bahsettiğimiz gibi püsküller çok mu çok moda bu sene !


Kedi gözlükler bu sezon yuvarlak çerçevelilerle rekabet içerinde!


Rahat ve şık bir hava yaratmak istiyorsanız şifon gömleklerinizi düğmelerini açarak bikininizin üstüne giymeyi mutlaka deneyin !


Bizim de severek kullandığımız bu uzun tül havuz başı pantolonları siyah tercih edildiğinde de frapan bir hava katıyor :)


Yırtık, taşlanmış mini mini kot şortlar her sezon olduğu gibi hit paçalarımızdan bu sezon da :)

                   

İlkbahar-yaz sezonunda pastel tonlarda kullanılan tüller uçuş uçuş bir hava katıyor ...


Dediğimiz gibi fosforlu renkler, pembeler havuz kenarında dikkatleri üzerinize çekmede birebir!



     
             

Bu sene çok moda olan Didem'in İzi kolyeler birçok eğlenceli yazısıyla kıyafetlerimize eğlenceli bir hava katıyor :)

Yuvarlak çerçeveli gözlükler eğer yüz şeklinize yakışıyorsa mutlaka bir tane edinin. Çok tarz duruyorlar !

                      

                           Bu da Boun'da Ne Moda bloggerları olarak sizin için bir pozumuz :)



Sevgiler !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder