4 Aralık 2013 Çarşamba

Son sonbahar görüntüleri...

Sınavların üst üste geldiği bu dönemlerde çekimler ve postlar da haliyle aksadı. Biz de midtermlerden önce yaptığımız çekimlerle az da olsa soluklanmaya vakit bulduğumuz şu sıralarda gecikmiş postumuzu yapmak için kolları sıvadık.

Şıklık söz konusu olunca hep aklımıza farklı, gösterişli, dikkat çekici parçalar geliyor. Halbuki şıklığın yolu sadelikten geçer çoğu zaman. Mavi ve beyaz kullanımı herkes tarafından tercih edilmese de doğru kombinler yapıldığı zaman kendini fark ettirir. Kızlarda mavi bir kazakla yapılabilecek kombinler erkeklerde ise en güzel formunu açık mavi keten bir gömlek, beyaz bir pantolon ve onlara eşlik eden loaferlarla yakalıyor bizden söylemesi!


Sevin Evyapan

Geçiş mevsimlerinde yatırımlarınızı zamansız parçalara yaptığınız sürece her mevsim rahat edersiniz. Bu parçaların arasında başı çeken ikili tartışmasız deri ceketler ve trençkotlardır. Baştan aşağı siyah kombinlerine biraz renk katmak ve sade bir görünümden ödün vermek istemeyenlerin  vazgeçilmezidir bej rengi trençkotlar. Bizden kızlara tavsiye, bu sade görünüme hareket katmak için altın rengi ear cuff tam yerinde bir seçim  :)


Salmi Gambarova 


Eren Erdoğan

Baştan aşağı tek renk! Evet bunu çok seviyoruz. Eğer tek renk giyinmekten çekinenlerdenseniz tek bir rengin farklı tonlarıyla kombinler yapmaya başlayın. Özellikle full siyah giyinmeye alıştığımız bu kış günlerinde havaların kasvetine inat farklı renkleri denemeye başlasak çok daha iç açıcı olur :)


Enescan Büyükköse

Bu sezon yazılı kolyeler çok moda! Eğlenceli yazı stilleriyle yazılmış kolyeler farklı boyutlarıyla karşımıza çıkıyor. Birçok markanın tasarlamaya başladığı bu kolyeleri siyah kombinlerinizde kullanmak yanında, renkli desenli elbiseleriniz ya da çiçekli bluzlarınızla da kullanmayı deneyin, ortaya çok daha neşeli bir görünüm çıkacak:)


Tuana Yücel

Geçen senenin sonlarından miras kalan puantiye trendi bu sezon da tacını devretmiyor. Kırmızı-beyaz, sarı-siyah ve siyah-beyaz renkleriyle en güzel formunu yakalayan bu irili ufaklı beneklerin moda dergileri kombinlerini baştan aşağı süslediğini görsek de biz günlük hayatta o kadar cesur olamıyoruz. Genellikle aksesuarlarda tercih ettiğimiz puantiyeler pantolonlarda da çok farklı bir etki yaratıyor. Eğer daha cesur davranmak istiyorsanız puantiyeleri onlara zıt bir desen olan geometrik şekillerle kombinlemeyi deneyin :)


Cansın Giden

 Kolej stili ve onun vazgeçilmezi bordo! Üzerinize giyeceğiniz bir bomber ceket ve içindeki bir t-shirtle ya da taktığınız tozluklarla bu stili kolaylıkla günlük kombinlerinize uyarlayabilirsiniz. Kullanacağınız çanta seçimi kesinlikle sırt çantasından yana olmalı! Bu stilin imzası haline gelmis armalı süveterler de lacivert, haki yesili ya da bordo tonlarıyla en güzel tamamlayıcılar arasında:)


Tansu Abbasoğlu


Ezgi Kılınçoğlu

Floral desenler hep bahsettiğimiz gibi bu seneye damgasını vuran trendler arasında. Çiçek bahçesini andıran parçalar özellikle güneşli günlerde içimizi açar ama kış geldi diye vazgeçmek yok! Özellikle kazaklarda kullanabileceğiniz floral baskıları içlerinde kullanılan çiçeklerden birinin rengini tamamlayıcı parçalarınızda kullanarak çok uyumlu bir görünüm yakalayabilirsiniz :)


 Doğa Mağden

Deri ceketler her sezonun kurtarıcısı olmaya devam ederken, bu sonbaharla birlikte kısa botlar kombinlerimize yeni bir dokunuş getirdi. Fakat dikkat etmemiz gereken nokta bu botlardaki toka ve taşlama seçenekleri oluyor. Zımbalar ve dikenlerin çok fazla kullanılması artık bizi bu kadar yormuşken botlarda tercih etmemek daha yerinde bir karar :)


Tomas Sannestedt 


Malou Puts

Postumuzu yeni yıla en güzel eşlik edecek ekose trendiyle kapatıyoruz. Tartan gömlekler, şallar, yünlü atkılar, kabanlar artık farklı renk seçenekleriyle her yerde karsımıza çıkıyor. Bir süre daha bıkacak gibi durmuyoruz :) Özellikle salaş bir görünüm yaratmak için şu sıralar 'bad hair day' mottosuyla çıkan  bere trendini uygulamak çok daha sevimli bir görünüm katıyor :)


Irem Balkan

                                                                             Sevgiler!

1 yorum:

  1. Eskiden alınan kıyafetlerin nereden olduğu da yazıyordu. Bence o sisteme dönülmeli. Beğendiğimiz parçalara nasıl ulaşabileceğimizi bilmek güzel oluyordu

    YanıtlaSil