8 Ekim 2013 Salı

Kampüs Modası ve Tekrar Merhaba ! :)

   Sonbahar; yani okula dönüş mevsimi başladı ve ilk haftaları çoktan geride bıraktık. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Boun'da Ne Moda kampüs modasını sizlere göstermek için karşınızda :) Sıcak günlerden soğuk günlere ani bir geçiş yaptığımız bu günlerde hepimiz ne giyeceğimiz konusunda bir hayli kararsız kaldık. Ama istemeyerek de olsa kışlıkları dolaplardan yavaş yavaş çıkarma vakti geldi. Bu ara dönemde bazılarımız yazın etkisinde kaldı, bazılarımız kışa kolayca adapte oldu. Şimdi kampüs ne yapmış, ne giymiş bir göz atalım :)

Güney kampüste karşımıza çıkan Özge bileğine kadar uzanan bu tatlı midi boydaki eteğinin üstüne giydiği düz siyah body ile çok doğru bir karar vermiş. Eteğiyle uyumlu, bu sezon çok moda olan püsküllerin kullanıldığı kolyesi ise çok farklı bir hava katıyor kombinine, bayıldık!

Özge Balaban

Bilge bu sezonun hayvan desenleri modasına ayak uydurarak görünümüne çekici bir hava katan kaplan baskısını, kombinlediği siyah mini eteğiyle çok güzel taşımıs :) Sıcak günlerde kampüste olmanın verdiği rahatlığı simgelercesine kullandığı spor ayakkabıları çok yerinde bir karar olmuş! 


Bilge Çavuş

Etek, babet ve zamansız bir ceket bu geçiş mevsimlerinin adeta kurtarıcısı! Havaların soğuduğu bu aylarda size önerimiz kesinlikle külotlu çorap detayını unutmayın. Çünkü bu havalarda gözüken ten rengi bacaklarımız çok da hoş durmuyor, bizden söylemesi :)


Çağla Babaoğlu

Bengi abartısız seçimiyle gerçekten çok doğal bir görünüm sergiliyordu. Özellikle kombinlerde kullanılan yelekler spor şıklık için birebir.


Bengi Sevik

Aysegül'ü ilk gördüğümüzde leoparlı yağmurluğuna tek kelimeyle bayıldık! Her detay çok doğru kullanılmış. Yağmurlu günlerde vazgeçilmezimiz yağmur çizmeleri ve eline aldığı gri mat çantasıyla çok doğru bir tarz yakalamış. Yağmurluk almaktan kesinlikle çekinmeyin, oldukça farklı bir hava kattıkları tartışılmaz!


Aysegül Vural

Tilbe tek kelimeyle sofistike! Farklı bir havası ve enerjisi olduğu kesin. Çabasız, şık ve stylish. Baştan aşağıya siyahlar içindeki Tilbe crop top bir üst ve kullandığı neon renkteki kolyesiyle çok tarz duruyor :)

                                                                     
  Tilbe Kahveci

Emel'de en çok dikkatimizi çeken kullandığı delikli kazağı ve yağmur çizmesi - postal karışımı botları. Kesinlikle rahat ve kampüse uygun bir görünüm içerisinde :)

                                                               
 Emel Bayramoğlu

Ezgi kullandığı siyah tayt ve kazağının üstüne aldığı deri ceketi, onlara uygun çanta ve botlarıyla tamamlamış. Oldukça yalın ve uyumlu bir görünümü var. Deri ceketler kampüs olarak en sevdiğimiz parçalar arasında!

                                                               
Ezgi Kantar

Hande'nin kolej stilini çok beğendik. Toprak tonlarındaki kazağı ve ona eşlik eden fularıyla çok sevimli görünüyor. Bu sezon hepimiz rahatlık ve kayıtsız bir görünüm için sırt çantalarını tercih etmeliyiz sanırım :)

                                                       
Hande Erengüç

Siz de iddialı olmak istiyorsanız kesinlikle neon renk ve leopar desenlerini Ksusha'nın yaptığı gibi detaylarda kullanın! Ayrıca kombinizdeki diğer parçaların uyumuna ve sadeliğine de dikkat ederseniz bu göz yormayan, doğru görünüme sahip olabilirsiniz.

                                                     
  Ksusha Lomova

Fashion Week'ten dönerken yakaladığımız Kübra'nın stili moda haftasına yakısır şıklıktaydı! Clutch ve bileklik detaylarının uyumuyla birlikte, kendi tasarımı olan derin yırtmaçlı eteğiyle göz dolduruyordu. Favori parçamız ise hiç tartışmasız kemeri !

                                                               
Kübra Dönmez

Kübra da baştan asağı siyahı tercih edenlerden. Siyahın zarafetine eşlik edecek en güzel şey ise kullanacağınız koyu renk bir ruj :) Kübra'ya çok yakıştırdık!


Kübra Div

Sarap rengi sezonun trendleri arasında diye yaptığımız postlardan sonra kampüste bu kadar sık kullanıldığını görmek çok sevindirici :) Nazlı da çantasında ve ayakkabısında kullandığı bordoyla ve üzerine oturan süet ceketiyle çok uyumlu görünüyor. Bizden size tavsiye bu sezon yüksek belli pantolonlarınızı t-shirtlerle kapatmak yerine kullanacağınız bir kemerle taçlandırın ;)

                        

Nazlı Nazlı

Sevgiler!

5 yorum:

  1. Neden bütün moda kızlar üzerine kuruluymuş gibi yaptın? Erkekleride koysaydın ya biraz. Daha güzel olabilirdi.

    YanıtlaSil
  2. Aslında öyle bir ayrım yapmadık. Bir sonraki postumuz da erkekler üzerine olucak zaten :)

    YanıtlaSil
  3. COMIC SANS'TAN KURTULURSANIZ ÖNÜNÜZ AÇIK BENCE.

    S.T.

    YanıtlaSil
  4. postların yeni hali çok daha iyi olmuş. marka yazma kısmı çok gereksizdi kaldırmanız iyi olmuş

    YanıtlaSil
  5. Aslında beğenilen ürünleri nereden bulabıleceğiniz hakkında fikir vermek için yaptığımız bir seydi fakat sonradan böyle bir değisikliğe gittik, beğenmenize sevindik :)

    YanıtlaSil