27 Temmuz 2016 Çarşamba

2016 Balosuna Damga Vuran İsimler!




2016 Boğaziçi balosuna bu sene üç ana renk hakim: kırmızı, siyah ve beyaz. Klasik ama zamansız, asaletin sembolü haline gelmiş bu renkler Boğaziçi'nin alımlı kızları tarafından Çırağana'a taşınmış :)
Haydi hep beraber inceleyelim!



Özben Hafız

Özben nar çiçeği elbisesiyle çok asil bir görünüm çiziyor. Sivri burun siyah stilettolar doğru tercih.


Ayşegül Vural

Ayşegül sizce de Oscar töreninden bir isim gibi durmuyor mu? Havalı ve özgün. Biz çok beğendik.


Aybüke Kılıçoğlu

Herkes derin göğüs dekoltesini hakkıyla taşıyamaz. Azıcık abartıya kaçması basit bir görünüme davet çıkarır. Ancak Aybüke o kadar güzel taşımış ki hem şirin hem seksi görünüm aynı potada harmanlanmış. Sırt dekoltesine de ayrıca bayıldık. 


Özge Balaban

Balonun sofistike ismi Özge. Hafif gotik bir tarza bürünmüş siyahlar sanki günaha davet ediyor :)


Burcu Teberik

Burcu siyahı alıştığımızın aksine farklı bir formda kullanmış. Balık kesimlerle görmeye alışkın olduğumuz siyahları pamuk prenses gibi bir elbisede tercih etmesi masumiyete özgün bir dokunuş yapıyor. 


Aybike Mutluoğlu

Aybike'nin güler yüzüne kırmızıların sıcaklığı eşlik ediyor. Elbisenin karın kısmındaki pencere elbiseye modern bir dokunuş yapmış. Çok da güzel oturmuş üzerine Aybike'nin :)

Emel Bayramoğlu

Geçen seneki balo postumuzda kırmızılarla karşımıza çıkan Emel bu sene tercihini siyahlardan yana kullanmış. Ancak küpe ve ayakkabı detaylarında nar çiçeğinin enerjik dokunuşundan taviz vermemiş. Çok yakıştırdık Emel'cim:)


Nazlı Nazlı

Güzel vücut hatlarını ortaya çıkaran siyah elbisesiyle Boğaza karşı çok asil bir görüntü çiziyor Nazlı. Abartısız şıklığın vücut bulmuş hali :)


Kübra Div

Baloda beyazları tercih eden bir diğer isim Kübra. Makyajını da çok beğendiğimiz Kübra kuğu gibi elbisesiyle sanki Helen tanrıçalarına övgüde bulunuyor. Sizce de çok güzel değil mi?

Peki 2016 balosunda sizin favori isminiz hangisi? 

Seneye görüşmek üzere:)
Xoxo


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder