18 Ağustos 2013 Pazar

Gizem Karaca ile Stylewatch Eylül Kapak Çekimi


     Yaz geldi ve kimse okulda olmayınca haliyle postlar aksadı. Hepimiz ya tatilde ya da kariyer yoluna bas koyup stajda zaman geçiriyoruz. Zeynep ve ben bu yaz tercihimizi stajlardan yana kullandık. O Teknosa'da stajını tamamladı ve simdi tatile çıktı. Ben de bu yaz modaya daha çok eğilmeye karar verip dergicilik sektörüne adım attım. Ilk stajımı L'officiel'de yaptıktan sonra simdi de People Stylewatch'ta devam ediyorum. Modayla ilgili olanlarınız ve dergiciliği merak edenler için son kapak çekimimiz üzerinden sizleri bilgilendirmek istedim. Haydi baslayalım :)

     Çekim günleri benim için heyecanlı günler. Hangi ürünler seçilmis, saç-makyaj nasıl olacak gibi sorular aklımı kurcalarken aynı zamanda yorucu bir güne de hazırlık yapıyorum. Çekim günleri ilk isiniz spor ayakkabınızı ya da babetinizi giymek olmalı! Yoksa vay halinize. Dergiciliğin en eğlenceli günlerinin çekimler olmasıyla beraber aynı zamanda en yorucu ve her detayı titizlikle kontrol etmeniz gereken günler. Herkesin sinirleri oldukça gergin oluyor haberiniz olsun:) Kapak çekiminde hangi ünlünün yer alacağına karar vermek de öyle kolay bir is değil. Derginin çizgisine uygun bir isim olmasının yanında, bu ismin yeni sezonda ne kadar gündemde olan bir isim olduğu, oynadığı diziler bile göz önüne alınıyor.  Stylewatch Eylül kapağı için Gizem Karaca ile çalısmayı tercih etti.

    Ilk olarak ürünler ve aksesuarlar seçilen mağazalardan toplanıyor. Teslim alırken kaç tane ürün olduğu ve kirlenmemis olmalarına çok dikkat ediliyor. Örneğin çekim sırasında kirlenmemeleri için ayakkabıların tabanları tek tek bantlanıyor. Çünkü ürünler çekim bittikten sonra alındığı gibi teslim edileceğinden bu detaylar oldukça önemli.  Bizim çekimimiz ünlü moda fotoğrafçısı Lara Sayılgan'ın Ortaköy'deki stüdyosu Studio Plus'ta gerçeklesti. Çalısma ortamı ve iç dekorasyonu çok sevimli olan bu stüdyoya getirdiğimiz ürünlere bir göz atalım:)




Stüdyo minimal bir dekorasyona sahipken ona eslik eden pembe ve beyazlar oldukça soft bir hava katıyor.


Vakkorama küpeler kesinlikle en beğendiklerim arasındaydı. Bu sezon taslı ve gösterisli küpeler kolyelerin pabucunu dama atacağa benziyor. 


Sezonun dinamik ritmini yansıtan fusyalar ve nar çiçeği tonlar bu sezon düğünlerde ve özel davetlerde size çarpıcı ve cesur bir hava katacaktır. Özellikle de teniniz bronzsa nar çiçeğini okul balonuzda da mutlaka tercih etmelisiniz! Fakat peplum modellerin artık eski havasını kaybettiğini söylemekte de yarar var. Siyahın asil durusunu da sakın es geçmeyin. Bu sezon özel davetler için BCBG favorilerim arasında. Tasarımlarından ilham alın derim :)



Topuklularda da çarpraz bağlamalılar, kalın bantlılar, stilettolar sezon hitleri arasında:)

Gizem setten çıkıp geldiği için oldukça yorgundu fakat yine de çok tatlı biri olduğunu söyleyebilirim:) Programı çok yoğun olduğu için gece gündüz setlerinin verdiği yorgunlukla makyaja ilk önce göz altlarından basladılar.

Göz makyajına oldukça önem verildi. Hatta bittikten sonra eksikler fark edilip tekrar baslandı. Biraz yorucu bir süreçti. Çekimlerde en çok vakit alan bölüm saç&makyaj ikilisi. Gözlere dumanlı ve dikkat çekici bir görünüm verildi.

Benim de çok çektiğim bir konu olan uzun ama düz kirpiklerinden muzdarip olan Gizem Karaca kirpik kıvırma aletlerini oldukça sık kullanıyor.
Eğer göz makyajınızı yoğun yapıyorsanız dudaklarda daha natürel bir ruj kullanmak her zaman daha yerinde bir karar. Kullanılacak  fusya elbiselerine ve göz makyajına uygun olarak tatlı pembe tonları tercih edildi :)

 Saçlarda bu sezon kesinlikle hem davetlerde hem gündelik hayatta örgü detayları çok moda olacak! Küçük taçlarla, ipliklerle süslenecek örgüler daha da sevimli ve parıltılı görünümler kazandırıyor saçlara. Kapak çekimleri için ilk önce saçları iki yandan örgü yapılıp sonra onlar topuz haline getirilince ortaya çıkan sepet örgü de zarif bir görünüm veriyor. Saçları dizisi için boyanan Gizem'in saç rengi de doğal görünümüyle kulağımıza küpe olmalı :)

                                               
Ta ta ta tam! 3.5 saatin sonunda ortaya çıkan görünüm gerçekten çok doğal ve etkileyiciydi. Tabii çok yorulduğum, çekimler geç saate sarktığı ve sabahtan beri çalıstığım için elbise denemelerine kalamadım.  Fakat onlara da daha sonra baktığımda çok beğendim. Siz de People Stylewatch Eylül kapağında görebilirsiniz. 

Sevgiyle kalın!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder