14 Temmuz 2013 Pazar

Destansı Boğaziçi Balosu !

     Boun'da Ne Moda ekibinden herkese merhaba ! Bu postumuzun konusu en az taze mezunlarımız kadar sizlerin de heyecanla beklediği mezuniyet balosu ! Belki de ne giyeceğimizi aylar öncesinden düşünmeye  başlayıp hazırlık yaptığımız,bizim için en anlamlı olaylardan biri mezuniyet. Her birimizin ışıldamak istediği bir gün. Biz de Boun'da Ne Moda ekibi olarak bu şıklık yarışını sizler için yorumladık. Bu görkemli günde Boğaziçili mezunlarımız çoğunlukla zarif ve asil bir görünümü tercih etmişler ve bunun için ideal olan uzun elbiseleri kullanmışlar. Bu sezonun favorisi olan sırt dekoltesi ise özellikle dikkatleri çekti. Özel günlerin vazgeçilmezi olan straplez modeller de yine göz kamaştırdı. Saç ve makyajda ise doğal görünümler abartısız şıklıklar ön plandaydı. Gelin mezunlarımızın şıklıklarına hep birlikte göz atalım ! :)

     Elif Bayramoğlu, sırt dekolteli, uzunkuyruklu elbisesiyle göz kamaştırıyor ! Sırt dekoltesini son derece yerinde ve ölçülü kullanan Elif sade ama asil bir şıklık yakalamış. Kuyruklu elbisesini düz renk tercih etmesi gözü yormuyor ve elbisenin zarif detaylarına dikkat çekiyor. Elbisenin önündeki işlemeler de bu zarif detaylardan biri. Elif'in görünümünde en beğendiğimiz şey ise saçı ve makyajı ! Elif ; sadeliğini, bu nostaljik ve şık topuzuyla taçlandırmış. Makyajının da abartısız olmasıyla Elif, gecenin en şık kızlarından biri !
       
   
                                                                         Elif BAYRAMOĞLU




           Daha önce de belirttiğimiz gibi bu sezonunun favorisi kesinlikle sırt dekoltesi ! Miray ise bu sezon  trendini en güzel ve farklı yorumlayanlardan biri ! Sırt dekoltesini, çok şık bir işlemeyle süsleyen bir model tercih eden Miray gerçekten çok şık görünüyor ! Miray yine trendleri takip ettiğini ortaya koyarak geçen sezondan itibaren çok moda olan beyaz rengi kullanmış. Elbisedeki fiyonk detayı ise elbiseye kuyrukla beraber hareketlilik katıyor. Haklı olarak elbisenin en şık detayı olan işlemelere dikkat çekmek adına saçlarını doğal bırakarak şıklığını tamamlamış !


                                                                      Miray AKDENİZ



           Sırt dekoltelerinden başlamışken, bir başka güzelle devam edelim. Ezgi de sırt dekoltesini farklı bir biçimde yorumlayanlardan. Sırt dekoltesinde kullanılan altın sarısı detaylar kırmızı elbise ile oldukça uyumlu görünüyor. Doğal ve dinamik bir halde yandan toplanmıs saçları ise Ezgi'nin kıyafetine hareketli bir hava katıyor. Hatlarını ön plana çıkaran uzun iddialı nar çiçeği elbisesine eslik eden sezonun tercihi sade makyajı ise tam yerinde bir karar olmus! Fotoğrafta tam gözükmeyen McQueen tarzı parmaklarından geçen yüzükler seklinde tasarlanmıs modern clutchını ise belirtmeden geçemeyeceğiz :) En beğendiklerimiz arasında olan Ezgi'ye basarılarıyla dolu bir hayat dileriz :)




                                                                            
                                                                      Ezgi GÜLER


Simdi de kırmızı halıda boy gösteren bir güzel karsılıyor bizi! Burcu'nun yanar dönerli tafta elbisesi onun tatlılığı ve hareketli mizacıyla muhtesem bir uyum tasıyor. Elbisenin yaka detayında kullanılan kat detayı elbisenin göğüs bölgesinde diğerlerine kıyasla fark yaratıyor. Ölçülü bir boyutta kullanılan yırtmaç ise uzun ve kuyruklu romantik elbisesine cesur bir durus sağlıyor.  Bukleli saçlarını yarı salık bir halde kendi haline bırakması ise çabasız sık ve doğal bir hava katıyor!


Burcu ALADAĞ


Her seyden önce Eda'nın saçlarına bayıldık! O kadar doğal, hacimli ve havalı bir görünümü var ki göz alıcı sarısın bukleleri onu feminenliğin zirvesine tasıyor! Bir sarısının en yakın arkadası pembelerdir ve Eda da bu rengi çok güzel tasıyor:) Elbisenin dökümlü inisi Eda'ya ayrı bir hareket katıyor. Göğüs detayında kullanılan siyahın zıtlığı ise pembelere asil bir dokunus yapıyor. Gözlerine ağırlık verilmis makyajında pastel tonda kullandığı ruju ise çok yerinde bir karar!


Eda AKTEN

Zeynep hatlarını ortaya çıkaran o kadar güzel bir elbise seçmis ki! Straplez elbiselerin rüzgarına kapılan elbisesinin bele oturusu ve yere doğru dökümlü inisi yukardan toplanmıs sevimli bukleler inen saçına sanki ithafen seçilmis gibi :) Kalp seklinde derin dekolte detayı olan göğüs bölümü ise yırtmaçsız elbiselerde tercih edilmesi gereken bir detay. Sade elbisesine ısıltı katan zarif kolyesini ve clutchını ise çok beğendik!


Zeynep OGAN


Bir kırmızı halı güzeli daha! Bu durus bize bir yerlerden tanıdık geliyor. Cannes'dan fırlamısçasına asil bir siluet :) Ten rengiyle muhtesem bir uyum sağlayan bu iddialı renk o kadar tutkulu bir görünüm yaratmıs ki bayıldık! Tek koldan kalın bir askısı olan elbisenin tartısmasız en cesur kısmı derin yırtmacı. Kan kırmızısı elbiselerde genellikle tercih edilen siyah çanta ve ayakkabı detaylarına kanmayıp daha pastel tonlarda yaptığı seçimler bizi oldukça sevindirdi:) Bronz tenine çok sade bir makyaj tecih ederek saçlarını elbisesine en uygun tarzı seçerek sıkı bir topuz yapan Hazal o kadar zarif ve çekici duruyor ki insan gözlerini alamıyor :)


Hazal iKiZOĞLU


Sezonun trendi turkuaz tonlarda tercih edilen elbise, Buse'nin saç ve ten rengiyle çok güzel bir uyum yakalamıs! Bu sezon balolarda ve davetlerde kullanacağınız mavi ve yesilin her tonu sizi bir adım öne tasıyacaktır. Dikkat çekici görünümüne ve sade elbisesine hareket katan göğüs detayları ise durusuna göz yormayan, abartısız dokunuslar yapıyor. Salık bırakılmıs saçları ve sade makyajı ise natürel bir görünüm katmıs Buse'ye. Yırtmaç detayı da gözümüze çarpan elbiseyi çok beğendiğimizi bir kez daha belirtelim!



Buse PAKSOY

Bir nar çiçeği daha! Ama o kadar sık, o kadar zarif ve su gibi ki bayıldık! Bu kadar sade ve aynı zamanda gösterisli olmak herkese nasip olmaz. Gizem yerlere kadar uzanan kuyruk detayı ve sadeliğine  eslik eden naif sırt dekoltesiyle elbisesini o kadar güzel tasımıs ki aslında yorum yapmak bile yersiz. Bu kadar sık tuvaletine eslik eden sımsıkı topuzu ve minik tas küpeleri ise abartısız sıklıkta en yerinde karar. Bayıldık, bayıldık, masallah:)


Gizem TOPLU

Favorilerimizden biri! Vücut hatlarını tanıyarak tasarlattığı bu elbisede Beyza o kadar sık görünüyor ki! Her sezon hakimiyetini sürdürerek kendine yer edinen kavuniçi bir de ısıltılarla bezenince o denli gösterisli bir hal almıs ki, resmen elmaslarla süslenmis izlenimi yaratıyor. Elbisenin önden masum görünen haline kanmamak lazım. Sırt dekoltesi o kadar güzel bir kesimle sırtını ortaya çıkarıyor ki dikkat çekmemesi imkansız. Esmerliğine çarpıcı bir hava katan bu kavuniçi elbisenin ısıltılı sıklığına sade ve göz yormayan bir topuz ve zarif küpeleri, taslı bilekliğiyle asil dokunuslar yapan Beyza aynı zamanda sade çantasıyla da çok doğru bir tercih yapmıs! 


Beyza ALTIKARDES

Çırağan'ın büyülü atmosferinde gerçeklesen baloda en güzel yıllarını Boğaziçi'nde deviren arkadaslarımız çok eğlenceli bir gece geçirdiler. Sizlerle en beğendiğimiz, en çok dikkatimizi çeken, gecenin en iddialı kızlarını paylasmak istedik. Umarız bundan sonraki is hayatlarında da çok çok basarılı olurlar! 

Boğaziçi'nden sevgilerle!

13 yorum:

  1. Benim favorilerim Hazal ve Beyza:)

    YanıtlaSil
  2. Bu yaz romantik topuzlar modaymış (:

    YanıtlaSil
  3. Hazal ve Elif. Tek kelimeyle süper

    YanıtlaSil
  4. kızların %80 inin işletme bölümünden olması blogger'ın konformistliğinin bir sonucu mudur? diğer bölümlerin kızları hiç mi bilememiş doğru görünümü yakalamayı?

    YanıtlaSil
  5. katılıyorum! bi çoğu da çok sıradan aslında.

    YanıtlaSil
  6. Aynen yaa.Ben kendim bile denk gelerek daha guzel gorunen kizlar gordum. Bunlar hep ayni arkadas grubundan sanirsam.

    YanıtlaSil
  7. Daha önceki postları ve twitterı da takip ediyorum, bounda ne moda değil tam olarak bi arkadaş grubunun birbirini pohpohlaması resmen..

    YanıtlaSil
  8. bloggerların tweetlerini okuyorum da, eleştiriyi niye kaldıramıyosunuz ki kızlar komiksiniz.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Beyza bir numara giyinmiş, çok şık..

    YanıtlaSil
  11. Kıyafet markalarınıda yazsaymışlar keşke örneğin gizem toplunun

    YanıtlaSil
  12. En çok elbisesi yakıştıran Buse.Çok şık olmuş.

    YanıtlaSil
  13. Buse çok güzel kıyafetin varmış.

    YanıtlaSil