27 Mart 2013 Çarşamba

Legendary Night

Uzun zamandır sizlerle bir şey paylaşamadık ama artık bu araya son vermenin zamanı geldi. Şimdi Suada'nın büyülü atmosferinde gerçekleşen Legendary Night partisine bir yolculuğa çıkıyoruz. Şıklık konseptli partide Boun'da Ne Moda bloggerları olarak gecenin en şık kız ve erkeğini seçmekle görevliydik. Herkesin birbirinden şık kıyafetlerle bir yarış içinde olduğu partide oldukça zorlandığımızı söyleyebiliriz. Şimdi gecede kameralarımıza takılan görüntülere bir göz atalım :)


Gecenin en şıkları Elif Bayramoğlu ve Onur Gece oldu! Elif giydiği uzun siyah elbisesine fantezi katan bel dekoltesi ve sezonun gözdesi şarap kırmızı dudaklarıyla gerçekten de gecenin en şıkı ödülüne tartışmasız bir adaydı. Onur ise suit-up konseptine uygun siyah ceketi ve kendisine salaş bir şıklık katan kravat kullanmadığı gömleğiyle gecenin en şık erkeğiydi.


Daha önceki postlarımızda bahsettiğimiz trendlerden olan çizgililer ise partide çok muntazam bir şekilde kullanılmıştı.


Ve gecenin blogger jürileri olarak ortamıza aldığımız canımız arkadaşımızla sizlere poz verdik:)


Baştan aşağı siyahlar içinde olan bu kombinlerde kullanılan dekolteler ve deri detayları ise sezona damgasını varanlar arasından seçilmiş :)








Partide abartısız şıklığı yakalamanın çok da zor olmadığını gösteren ve rengarenk topuklularla eğlenceli bi hava katılmış bu kombin de çok sevdiklerimiz arasındaydı.



Kampüs çekimlerinde de fotoğraflama fırsatı bulduğumuz bu exchange arkadaşımız her zamanki gibi çok renkli takıları ve dikkat çeken renkteki elbisesiyle karşımızdaydı: :)


Altın sarısı ve siyahın barok etkisi yaratan güzel uyumu da mini bir tercihle dikkatleri çekiyordu!





Dekolteden uzak fakat elbise boyuyla dengeyi sağlamış bu beyaz elbise ise kullanılan ceketle birlikte çok sevimli bir görüntü yaratıyordu :)


Eğer baştan aşağı tercihinizi siyahtan yana kullanıyorsanız bir yerlerinizde renk katan detayları kullanmanız kombininize çok daha farklı bir hava katacaktır. En güzel örneğini partide de görüyoruz :)


Siyahlar, beyazlar ve onlara kusursuz bir şekilde eşlik eden bej! Erkeklerde şık olmak için bu üç renkten biri  kesinlikle kullanılmalı, bizden söylemesi :)



   
                

Deri ceketle bütünleştirilmiş olan renkli bir pantolon ise beylere bu sezon ayrı bir hava katıyor :)


Pullar payetler de partide ışıldamak isteyenler için her zaman vazgeçilmezlerden oluyor! Ve gece mavisi etkisi!



Ve son bir kez daha partinin en şık kızından bir kare!


Sevgiler!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder