28 Aralık 2012 Cuma

SEZONUN GÖZDESİ 'BORDO'




    Sezonun en çarpıcı rengini özetleyecek olursak: Şaraba enfes tonlardaki renkleri kazandıran tüm meyveleri hayal edin. Şimdi de ortaya çıkan bordoyu sezona uyarlayın. Uzun süredir gardıroplarımızda hüküm süren bu karakteristik renk şimdi her zamankinden daha yoğun bir şekilde sezona damgasını vuruyor. 

    Bordonun kendini gösterdiği her kombinde iddialı bir hava var. Yani bordoyu kullanırken onun çarpıcı doğasına saygı duyarak kalan parçalarınızı kusursuz bir şekilde harmanlamalısınız.Bordonun olmadığı bir kış sezonunu bu yıl aklınızdan çıkarın! Podyumlarda, mağazalarda sıkça rastladığımız bu stil sahibi rengi kampüste de farklı siluetlerde sıkça görür olduk.




Alkım Kutlu ( bluz: Pull&Bear, pantolon: Topshop, çizme: Yargıcı)


Ceren Hakverdi ( çanta: Yargıcı, mont: Zara, çizme: Pull&Bear)


 Busena Genç ( ayakkabı : New Balance, mont: Burberry, kazak: Zara)


    Minimal kıyafetlerimizin zarafetine bir doz şıklık kazandırmak için bordodan yararlanmamız tam yerinde bir karar. Oversize kalıbıyla maskülen montlarımıza, rockçı tınısı olan biker ceketlerimize, dar kesimli pantolonlarımıza, çanta ve ayakkabılarımıza tereddütsüz uygulayabileceğimiz, belki de siyahın asaletine rakip olabilicek tek renk olan bordo, kampüsün de göz bebeği şu sıralar ;) 


Hande Gürses (mont: Maje, çanta: Longchamp, ayakkabı: Cole Haan)


Burcu Erateş ( elbise : markafoni.com, bot: Deichmann)


Dilara Çatak ( atkı : H&M, çanta: annesine ait vintage, kazak: Bershka, ayakkabı: Hotiç )


    Kampüste sık sık pantolonlarda rastladığımız bu göz alıcı renk aynı zamanda kıyafetlerin detaylarında da sıkça tercih edilmiş. Bunun yanı sıra rengarenk gözlüklerimizde bordo yine öne çıkıyor.



Elif Bayramoğlu ( pantolon: H&M, şapka: Jessica Simpson New York, mont: Zara )


Çiçek Karagöz ( bot: Manitobah Mukuluks, hırka: Mango, Kot: Gina Tricot )


İlayda Öner ( gözlük: Ray-Ban, t-shirt: Zara, ceket: Bershka )


    Renk ve dokularda uyum olsun diye bir kapris taşımayan bordoyu kampüs de çeşitli kumaşlarda yorumlamış görünüyor. Gösterişte limiti olmayanlar için ruganlarda ve yağmur çizmelerinde kullanıldığında dikkatleri üzerinize toplayan bordo; yünlü kazaklarımız ve atkılarımızda kullanıldığında ise sıcaklığıyla içimizi ısıtmaya devam ediyor. 



Gizem Esendemir ( mont: İpekyol, çanta: Nine West, ayakkabı: Diesel, atkı: Mudo, küpe: Yargıcı )


Tuana Yücel ( bluz: Vero Moda, ceket: Zara, pantolon: Topshop, çanta: Guess, bot: Derimod ) 

    Hala kışlık gardırobunuzda bordoya ağırlık vermediyseniz, alışverişlerinizde bordoyu tercih etmek için hiç vakit kaybetmeyin. :)

2 yorum:

  1. kurukafa konseptini çok seviyorum. tuana da çok güzel taşımış üzerinde. gelecek entry'lerinizde kampüsten değişik kurukafa yorumlarına daha geniş yer verirseniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu en kısa zamanda değerlendiricez, teşekkür ederiz :)

      Sil