11 Aralık 2012 Salı

2012-13 sonbahar-kış sezonuna kampüste genel bakış!


Kampüste sonbahar yaprakları dökülmeye başlarken, sonbahar/kış trendleri de Boğaziçililerin gardıroplarında çoktan yerlerini almaya başladı. İlk postumuzda bu trendlere genel bir bakış sağlayabilecek trendy Boğaziçililerin günlük kampüs yaşamlarından bazı kareleri sizinle paylaşmak için kolları sıvadık. :)

Bu sezon ilk gözünüze çarpanlar 'oversized coat'lar', 'yağmur çizmeleri' ve 'binici çizmeleri' oluyor. Çeşitli markalarda ve uzunluklarda görebileceğiniz yağmur ve binici çizmeleri kampüste de kendini belli ediyor. Hala bir tane edinmediyseniz, hiç vakit kaybetmeyin deriz.. Bunun yanında vücut hatlarını belirginleştirmekten uzaklaştıran ve daha maskülen bir hava katan oversized coat'lar da podyumlardan kampüse taşındı. Farklı kullanım şekilleri olan bu ceketleri aynı zamanda belinizi ortaya çıkarabilecek kuşaklarla da kullanmanız mümkün.









Sezonun bir diğer dikkat çeken trendi ise çantalarda, montlarda, çizmelerde sıklıkla gördüğümüz kürk detayı oluyor. Bizim de severek kullandığımız bu detayı özellikle parkalarda ve kışın sıcak tutan eldiven, bere gibi aksesuarlarda çok fazla göreceğe benziyoruz.





Şimdi geldik bizim favorimize : Arm Party! Fosforlar, deriler, zımbalar, parlak taşlar, kuru kafalar, büyük renkli saatler, yan yana altınlar ve gümüşler yazın olduğu gibi kış sezonunda da vazgeçilmezimiz olacak.Kıyafelerimizi tekdüzelikten kurtaran, simsiyah kıyafetlere bile hareket katan bu curcuna yeni çılgınlığımız değil mi sizce de?




Podyumlarda, sokaklarda ve şimdi de kampüste bir rock havası esiyor. Nereye baksak siyahlar, deriler, zımbalar görmüyor muyuz? Mağaza raflarında elimizi neye atsak en farklı yorumlarıyla bu detaylara kolaylıkla rastlayabiliyoruz, belki biraz sıkıldık ama yine de uzun süre kullanmaktan vazgeçemeyeceğiz gibi görünüyor :)






Umarım ilk postumuzu beğenirsiniz, artık objektiflerimize yakalanmaya hazır olun! :)

5 yorum:

  1. selam :) severek takip ediyoruz.

    ilk fotoğraftaki oversized coat'un markası nedir biliyor musunuz?
    çok beğendim, tam olarak böyle bir şey arıyordum, benzer bir şey gördünüz mü herhangi bir mağazada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Maalesef bilmiyoruz, ilk postta markaları almamıştık.. Ama Zara, Massimo Dutti ve İpekyol'da benzelerini bulabilirsin :)

      Sil
  2. ıyyy nazlı nazlı asırı kro ya

    YanıtlaSil
  3. Yalnız guess çantasının markasını gösterenlerin görgüsüzlüğüne değinmiyorum bile. Hani görgüsüzlükte yepyeni bir akım başlatmış kendisi; korku filmi izler gibi oldum. Kro tikky'lik bu olsa gerek, tikky olmaya kasıyorsunuz ama olmuyor, eğreti duruyor. İnek olun falan daha çok taşıyabileceğiniz kimlikler bunlar ama tikky olunmuyor işte... Neyse silersiniz zaten cevap vermeye tenezzül bile etmezsiniz; haksızsınız çünkü, kendinizi destekleyebileceğiniz bir done yok elinizde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece guess çantaları ya da markaları değil beğendiğimiz her çantayı detaylarıyla çektik. Çekimlerimizde de özellikle 'tikky' olmaya çalışan kimseye rastlamadık. Blog olarak da haksız olduğumuz bir durum göremedim, herkesin kendi görüşü bu. Sen sanırım kendi deyiminle 'tikky'liği taşıyabilen mükemmel bir tarza sahipsin,senin adına mutlu olduk kutlarız :)

      Sil