14 Temmuz 2013 Pazar

Destansı Boğaziçi Balosu !

     Boun'da Ne Moda ekibinden herkese merhaba ! Bu postumuzun konusu en az taze mezunlarımız kadar sizlerin de heyecanla beklediği mezuniyet balosu ! Belki de ne giyeceğimizi aylar öncesinden düşünmeye  başlayıp hazırlık yaptığımız,bizim için en anlamlı olaylardan biri mezuniyet. Her birimizin ışıldamak istediği bir gün. Biz de Boun'da Ne Moda ekibi olarak bu şıklık yarışını sizler için yorumladık. Bu görkemli günde Boğaziçili mezunlarımız çoğunlukla zarif ve asil bir görünümü tercih etmişler ve bunun için ideal olan uzun elbiseleri kullanmışlar. Bu sezonun favorisi olan sırt dekoltesi ise özellikle dikkatleri çekti. Özel günlerin vazgeçilmezi olan straplez modeller de yine göz kamaştırdı. Saç ve makyajda ise doğal görünümler abartısız şıklıklar ön plandaydı. Gelin mezunlarımızın şıklıklarına hep birlikte göz atalım ! :)

     Elif Bayramoğlu, sırt dekolteli, uzunkuyruklu elbisesiyle göz kamaştırıyor ! Sırt dekoltesini son derece yerinde ve ölçülü kullanan Elif sade ama asil bir şıklık yakalamış. Kuyruklu elbisesini düz renk tercih etmesi gözü yormuyor ve elbisenin zarif detaylarına dikkat çekiyor. Elbisenin önündeki işlemeler de bu zarif detaylardan biri. Elif'in görünümünde en beğendiğimiz şey ise saçı ve makyajı ! Elif ; sadeliğini, bu nostaljik ve şık topuzuyla taçlandırmış. Makyajının da abartısız olmasıyla Elif, gecenin en şık kızlarından biri !
       
   
                                                                         Elif BAYRAMOĞLU


13 Temmuz 2013 Cumartesi

Crop Tops

   
 
    2013 ilkbahar-yaz sezonunun en iddialı trendleri arasında gösterilen "Crop Tops" göbeği açıkta bırakan tişörtler, gömlekler ve büstiyerlerden oluşuyor. Crop Tops trendi son birkaç sezondur bir görünüp kaybolsa da bu sezon tam anlamıyla herkesi etkisi altına almış durumda.